Dit X-Gym

Hos Dit X-Gym ønsker vi, at tilbyde det bedste indenfor Cross Fit igennem funktionel træning inspireret af Cross Fit. Vi byder indenfor i et veludstyret center med udstyr fra Eleiko, Rogue og gulv fra Rubber Floor.

Vi råder over 800 m2 med 6 meter til loftet og alt indenfor Cross Fit, herunder 24 stk. “Teknik” vægtstænger fordelt med 8 børne-, 8 kvinde- og 8 herre vægtstænger, håndvægte og kettle bells fra 1 kg til 40 kg samt et bredt sortiment fra Rogue, så der er mulig for, at gennemføre en varieret og funktionel træning både indivuelt og på hold.

Hold træningen bliver gennemført af passionerede instruktører med lang erfaring indenfor funktionel træning der har kompetencerne til, at du får det maksimale ud af din træning og en sjov oplevelse i et stærkt fællesskab.

Vi lægger stor vægt på, at alt holdtræning bliver ledet af professionelle og erfarne instruktører, så man får en effektiv, funktionel og sikker træning igennem kyndig instruktion, information og vejledning.

Alle medlemmer bliver udstyret med et nøglekort, så der er fri adgang til både Dit X-Gym i Hornslet, men også Dit Fitness i Rønde www.ditfitness.dk, hvor du også får adgang til mere klassisk fitness med cardio, nye maskiner fra Matrix samt et større fri vægts område med “half” racks.

Du har adgang til begge centre alle ugens 7 dage fra 04:45-23:00.

I Hornslet bor vi tæt på gode busforbindelser (under 3 minutter) og vi har et stort område med gratis parkering foran centeret.

Derudover har vi 2 helt nye store herre- og dame omklædning med bad og toilet.

I forhold til rengøring og Corona virus, så har vi sprit dispenser ved indgangen, 12 sprit forstøvere rundt i centeret til rengøring af udstyr. 

Se billeder fra vores hverdag

Vi opdaterer her løbende med billeder fra jeres træning.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os